RUTA DEL RIU CARBONER.

Descripció de la ruta; itinerari que transcorre per boscos d'alta muntanya, pujant a tocar el riu de Carboner, i passant pel Mirador i salt del Cossí d'en Batlló, i el Salt Copa de Cava. Una part de la ruta està senyalitzada amb les marques de PRC (blanques i grogues), i taronges (itineraris de Setcases). Ruta de dificultat moderada amb un desnivell de 380 metres de pujada, i una mica més de vuit quilòmetres de recorregut.

Setcases va néixer fa més de mil anys vora el primer tram del riu Ter, a 1.278 metres d'altitud. El poble està emmarcat en un entorn típicament pirinenc, envoltat de paisatges d'alta muntanya espectaculars, conservant l'aire rural i tradicional de temps enrere. L'església de Setcases, dedicada a Sant Miquel Arcàngel, data de finals del segle XVII.

Punt de sortida; des de la carretera de Setcases, a Vallter 2000. A un quilòmetre aproximadament del poble, a la dreta de la carretera trobem al costat de la tanca d'una casa, un pal senyalitzador de la ruta. L'aparcament és reduït.
Balma de les Donzelles.

https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/setcases-ruta-del-riu-de-carboner-salt-del-mirador-cossi-den-batllo-salt-de-la-copa-de-cava-111937786

Riu Carboner.
===============
===============
Mirador i salt del Cossí d'en Batlló.
Hi ha un banc de pedra, on podem seure i descansar. El salt, amb una caiguda de 4 metres, està un xic lluny. Un corriol surt uns metres enllà per la dreta, i ens apropa al salt.
===============
===============
===============
Pont metàl·lic.
===============
Salt Copa de Cava.
===============
Pista de Setcases a Espinavell.
===============
Cabanya del Lladre.
Vistes al Gra de Fajol.
===============
===============