BTT-MONTPEDRÓS (348 metres).

Descripció de la ruta; recorregut que ens portarà pel terme de Torrelles de Llobregat, fins assolir els cims del Montpedrós i del Tabor. Dalt del primer turó i trobarem l'ermita de Sant Antoni, amb bones vistes del Baix Llobregat. Una part del traçat passa per zones urbanitzades, amb alguns pujadors força drets. En total haurem de pedalar uns 34 quilòmetres, i superar 820 metres de desnivell.

Punt de sortida; per realitzar aquest recorregut hem pres la sortida des del poble de Begues.

Vistes a Montserrat.
Oratori de Sant Martí de Porres.
El Turó del Tabor, és una muntanya de 356 metres que es troba entre els municipis de Sant Climent de Llobregat i de Torrelles de Llobregat, coronat per unes antenes de comunicació.
================
================
El Montpedrós, és una muntanya de 348 metres que es troba entre els municipis de Santa Coloma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts i Torrelles de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat. Coneguda avui per la muntanya de Sant Antoni, Montpedrós n'és el nom originari, d'època romànica i una etimologia que fa referència a un "mont de pedres", recordant un antic poblat ibèric que hi hagué al seu cim i del qual al segle X es devien conservar encara parets de pedra.
El Montpedrós alberga indrets molt atractius, com per exemple, l'ermita de Sant Antoni, les restes del castell medieval del Castellnou de Cervelló, l'habitacle de l'ermità, les restes de la torre de guaita de la Torratxa i les restes ibèriques.

Vistes al Baix Llobregat.
================
Torrelles de Llobregat.