BTT - AIGUABARREIG DE LA GAVARRESA.

Descripció de la ruta; passejada planera amb bicicleta que també podríem fer a peu, sent així més moderada per la distància de quasi 14 quilòmetres. La major part del recorregut voreja el riu Llobregat des de Sallent fins a Cabrianes, passant per davant de l'espai fluvial de la Corbatera, i arribant al punt on la riera Gavarresa s'aiguabarreja amb el riu.
Punt de sortida; des del poble de Sallent.

https://es.wikiloc.com/rutas-mountain-bike/aiguabarreig-gavarresa-llobregat-ruta-amb-els-nens-del-planter-64949063

==============
L'espai fluvial de la Corbatera és una plana al·luvial integrada en el pla de Bages, la qual s'emmarca en l'aiguabarreig Llobregat-Gavarresa en el terme municipal de Sallent, prop de Cabrianes. 
Parcialment restaurat hi trobarem el mirador de la Sínia, una construcció dels segles XVIII-XIX, la qual tenia la finalitat d'elevar aigua del riu, mitjançant una roda amb calaixos o recipients, que dalt vessaven l'aigua a un canal que la portava fins a la bassa. De la bassa, l'aigua servia per regar els camps.

==============
==============
==============
==============
La riera Gavarresa, és un curs fluvial nascut prop del pic de Griells, al terme municipal d'Alpens (Osona), a uns 900 m d'altitud. Travessa amb una direcció nord - sud la subcomarca del Lluçanès, entra al Bages pel nord-oest de la comarca del Moianès, passa per Avinyó i desguassa a uns 240 m d'altitud per l'esquerra del Llobregat aigua amunt del Pont de Cabrianes, dins el terme municipal d'Artés. Rep les rieres de Lluçanès i de Relat, per la dreta, i la d'Oló i de Malrubí, per l'esquerra. El seu cabal té un marcat component estacional.
Cabrianes.
==============
Sallent de Llobregat.