BTT-LLAGOSTERA-CASSÀ DE LA SELVA (Via verda Carrilet-2).

Descripció de la ruta; passejada amb bicicleta per un tram de la Via verda del carrilet, que ens portarà en un trajecte d'anada i tornada per la mateixa via, des del municipi de Llagostera fins al de Cassà de la Selva. Recorregut d'uns 20 quilòmetres de llargada, i un desnivell de 100 metres. Es tracta d'un recorregut de molt bon fer, ideal per persones que s'inicien en el món de les dues rodes. És aconsellable fer parada en les estacions, on trobarem informació de la via verda, i un xic d'història sobre el ferrocarril que circulava per aquestes contrades.

Punt de sortida; començarem a pedalar des de Llagostera, una vila i municipi de la comarca del Gironès de 8.200 habitants. Podrem aparcar al costat de la mateixa via verda, i si ens dóna l'hora de dinar, podem fer parada al restaurant el Carril, amb bona ombra i lloc per deixar les bicicletes.
===============
===============
===============
===============
===============
===============
Cassà de la Selva.

Estació de Cassà de la Selva.
Altres temps.
===============
Sant Martí de Cassà és una obra del municipi de Cassà de la Selva (Gironès) inclosa en l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. El temple és bàsicament d'estil gòtic i presenta una planta de creu llatina.