TORRENT DEL CAVALL (MONTSERRAT).

Descripció de la ruta; el recorregut d'aquest torrent, és un curt tram que enllaça la carretera de can Maçana-Monestir amb el Camí de l'Arrel. A partir d'aquest camí, el torrent continua pujant fins acabar el seu recorregut per sota l'Escletxa dels Teixos. No confondre aquest torrent amb la canal del Cavall, són dos recorreguts propers però diferents. El torrent està equipat amb alguna corda, la dificultat del traçat és menys difícil que el torrent del Balaguer, no gaire lluny un de l'altre.
És obligatori l'ús del casc, i recomanable portar una corda de 20 metres. Es pot fer tant de pujada com de baixada, en cas de baixar no és necessari fer ràpel, tot i que en algun tram terròs posar una corda per no relliscar pot ser la millor opció. Una vegada finalitzat, per tal d'allargar la sortida es pot combinar amb altres recorreguts (canal del Cavall, torrent del Balaguer, canal del Pou del Gat, canal Plana, canal dels Arítjols).
Punt de sortida; des de la carretera BP-1103 que va del Monestir a Can Maçana. Podrem aparcar a tocar el peatge del Monestir (àrea de descans dels Degotalls), o en un parell de llocs vora la carretera abans de passar el km 7.
================
================
================
================
================
================
================
================