BTT – MONTAU (657 metres).

Descripció de la ruta; dins de l'apartat de cims a BTT ens hem decidit a pujar fins al Montau, un cim de 657 metres en el massís del Garraf, el qual està inclòs en el llistat dels 100 Cims de la FEEC. Ruta de poca dificultat, amb algun punt força dret i de mal terreny a pocs metres del cim. En total haurem de fer uns 21 quilòmetres, i un desnivell d'uns 300 metres. En el recorregut passarem el Puig de Saiada de 620 metres, i ja de baixada el monòlit de la Creu d'Ardenya. A prop del final ens desplaçarem uns metres a l'esquerra per anar fins a la Penya del Moro, un turó de 467 metres balcó natural de la Serra de Güell, amb vista a les muntanyes que rodegen el municipi de Torrelles de Llobregat.

Punt de sortida; hem fet servir un track on l'inici és des de Gavà, nosaltres amb el mateix traçat hem iniciat la ruta des del poble de Begues, situat a 400 m d'altitud i amb bona part del seu territori dins el parc natural del Garraf.
Begues és un poble de la comarca del Baix Llobregat, essent el municipi amb el terme municipal més gran de la comarca. La seva població és de quasi set mil habitants.

https://es.wikiloc.com/rutas-mountain-bike/gava-begues-el-montau-mas-de-les-fonts-penya-del-moro-begues-gava-5256611

==========================
==========================
===================================
===================================
Vistes a Montserrat.
Montau (657 metres) en el massís del Garraf. 100 Cims de la FEEC.
Creu d'Ardenya.
Penya del Moro (467 metres).
Opcions per si la bicicleta té avaria.