RIERA DE RIELLS.

Descripció de la ruta; excursió que ressegueix el curs de la riera de Riells, dita també de Breda, pel popular "Camí de les Cascades". Tot el recorregut està emmarcat dins del Parc Natural del Montseny, una muntanya d'aigua, plena de rierols, salts d'aigua i gorgs espectaculars. Ens arribarem fins al Clot de l'Infern i el Sot dels Güers, on veurem diversos saltants d'aigua, entre ells el que forma el Gorg Negre. Excursió no gaire llarga d'uns 9 quilòmetres, i un desnivell de 300 metres, que es podria fer d'anada i tornada pel mateix lloc, però que fa una curta variant circular passant pel mas de can Perarnau.

Punt de sortida; des de l'església de Sant Martí del municipi de Riells. 

Sant Martí de Riells és una església romànica documentada des de l'any 878, dins del municipi de Riells i Viabrea, a la comarca de la Selva. L'església està situada al nord del terme, a 510 metres sobre el nivell del mar. Va ser reformada al segle XV i refeta i ampliada al XVII, i reformada de nou a mitjan segle XX. Té un campanar d'espadanya de dos ulls, i conté amb dues campanes, la Martina i la Mercè.

A tocar l'església podem veure la Creu Monumental de Riells, una creu de terme d'estil neoromànic.
Prenem la sortida en direcció a la casa abandonada de can Perarnau.
Can Perarnau.

https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/gorgs-de-la-riera-de-riells-el-gorg-negre-de-riells-el-clot-de-linfern-castanyer-centenari-balma-ri-9453989

El gorg Negre de Riells.

Balma del Sot dels Güers.

===============
===============
Clot de l'Infern.

===============
===============
===============
Riera de Riells.
Castanyer monumental, passada la Font de les Fogueres.
Passera de fusta que travessa la riera.