BOSC DE CAN GINEBREDA.

 
El Bosc de Can Ginebreda-Museu d'escultures eròtiques,  és un espai tancat, on la vegetació és la típica d’un bosc mediterrani normal, amb exemplars de roures, alzines, pins, ginebres, cirerers d'arboç, la mateixa que qualsevol bosc dels voltants. Està clar que quan aneu resseguint les fotografies del blog, veureu que és un espai que no té res a veure amb els  boscos que heu vist fins ara. Caminar per aquest museu a l'aire lliure, és una tranquil·la passejada  on anirem descobrint a tocar el camí, o en racons més amagats tota l’obra de l’escultor. Tot i que trobarem alguna pujada, el recorregut és de bon fer i gens cansat, aquí el temps en fer el camí serà el menys important, ja que la major part de les obres exposades ens obligaran a fer parada per comentar-las, o fotografiar-les. En ser un recorregut curt, tot dependrà del que ens entretinguem en les escultures, es pot omplir el dia realitzant la Volta a l'Estany de Banyoles, molt proper al Bosc de Can Ginebreda.
 
Francesc Cabanyes i Cullell, neix a Serinyà (Pla de l’Estany) el 29 de setembre de 1945, fill d’una família de masovers que es traslladaren a Centenys i posteriorment a Porqueres, on resideix actualment. L'escultor Xicu Cabanyes està treballant des de fa molts anys, en la incorporació al bosc d'una bona part de la seva obra escultòrica, en aquest espai de més de 40.000 m2, i trobarem més de 100 escultures d’aquest escultor.
 
 
Aproximació amb cotxe; des de Manresa prendrem la C-25 fins a Vic, per enllaçar amb la C-17 i C-37 fins a Olot, on ens desviarem per la GI-524 en direcció a Mieres, fins al quilòmetre 25,5 (rètol), on trobarem una pista a la dreta que en poc temps ens portarà a l’entrada del Bosc de Can Ginebreda.

El preu d’entrada és de 3 €, (només s'accepten monedes d'un euro), es fan visites guiades a partir de 20 persones pel preu de 4 € (Contactar 972 58 25 38), els horaris són de les 9 del matí a les 6 de la tarda, i a l’estiu s’allarga fins a les 9 del vespre.
 
 
El taller.
 
 
 
 
----------
 
 
----------
 
 
----------
 
 
----------
 
 
----------
 
 
----------
 
 
----------
 
 
----------
 
 
----------
 
 
----------
 
 
----------
 
 
----------
 
 
----------
 
 
----------
 
 
----------
 
 
----------
 
 
----------
 
 
----------
 
 
----------