FERRADA EXTASY OF FLYING.

La via ferrada Extasy of Flying (Èxtasi del Vol), és un curt tram ferrat equipat per protegir la sortida del barranc de la Rasa del Tentellatge. Va estar equipada l'any 2011 per Juli Puigvecino i Jordi Vallvé amb la col·laboració de Marc Masagué, Pep Coll, Carles Balsalobre i J.A. Hermosilla.

El tram ferrat te una llargada aproximada d'uns 100 metres i s'inicia a l'esquerra en el mateix punt on el barranc de la Rasa del Tentellatge s'uneix al Riu Fred. La via es podria dividir en dos trams diferenciats, el primer per una llenca de roca força tombada i el segon per un tram més vertical, tots dos de poca dificultat (K1, potser una mica més o K2, molt justet).
El retorn des del final de la ferrada al cotxe és una mica feixuc, i tenim uns tres quarts d'hora, trams de forta pujada i en alguns punts un sender gens clar, una vegada retrobem la pista ampla, continuarem per l'esquerra fins a retrobar les ruïnes del mas de Tentellatge, ja molt a prop del cotxe.

No val la pena venir fins aquí per fer solament aquesta curta ferrada, la via combina perfectament amb el barranc de la Rasa del Tentellatge, així tindrem un dia molt més complet i entretingut.
----------
-----------
-------------
------------
-----------
------------
Final de la ferrada.
-----------
Mas de Tentellatge.
Mas Carissols.