LA CANALASA-FERRADA INFANTIL (VALLCEBRE).

 
Des de que el dia 9 de març del 2008, els  IMPARABLES.CAT van donar per oberta la via ferrada a les Roques d'Empalomar (Vallcebre, Berguedà), segueixen fen  honor al seu nom i realment estan imparables, ja ens van sorprendre amb l'ampliació de la primera ferrada, i l'obertura de la nova via del Cingle de cal Curt.  Amb aquestes ganes de fer coses noves, el passat 2012 continuen treballant en aquesta mateixa zona, per equipar una nova mini-ferrada anomenada La Canalasa, feta a mida pel public més menut o fins i tot per persones adultes que s'inicien en aquest esport, i volen aprendre a progressar per una ferrada sense tindre que patir en cap moment.
 
 
L'aproximació per aquesta nova via es la mateixa que per les altres ferrades, o podem consultar en el panell de sortida, i seguint els rètols i senyals  que trobarem en el camí.
 
 
 
 
========== 




Aquesta mini-ferrada segurament s'ens farà curta, amb una longitud de tan sols 150  metres, supere uns 40 metres de desnivell. Sense presses, podrem fe tot el recorregut en mitja hora. L'equipament es una obra d'art, amb uns materials de primera qualitat que ens donaran una sensació de gran seguretat.


 
Els primers metres són els més verticals.
 
 
L'equipament és de molta qualitat.
 
 
Després del tram més dret, continua amb un curt flanqueig a la dreta fins a una feixa ampla, deixem un pont a la dreta i anem a buscar la continuació de la via per l'esquerra, per uns metres planers o no cal assegurar-se.
 
 
Arribem a dalt del cingle, on tindrem que baixar per anar a creuar el pont.
 
 
Un petit pont sense alçada, ens ajudara a creuar des del cingle a una petita agulla.
 
 
El pont des d'una altre perspectiva. La Mariona a estat una model excel·lent, a l'hora de poder detallar les imatges.
 
 
Després del pont el traçat inicia un descens, que va a buscar els metres finals de la via.
 
 
Un petita passarel·la ens servira per creuar un canaló, poc després d'aquest pas arribem al final de la via.
 
 
Mapa de l'aproximació amb cotxe.